Woningontruiming en ontsmetting

d

Diverse bestrijdingen

wtfdivi014-url3

Ongedierte krijgt geen kans

Professionele werkwijze

Het ontruimen en ontsmetten van uw woning

Woningontruiming
Wij kunnen uw gehele woning of pand op een professionele en discrete manier ontruimen, ontsmetten en schoon opleveren. De inboedel van het pand kan in geval van woningontruiming naar eigen wens geheel of gedeeltelijk worden verwijderd. De woning kan desgewenst bezemschoon of geheel schoon opgeleverd worden.

Persoonlijke offerte
Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u telefonisch of per fax contact met ons opnemen. De offerte wordt gebaseerd op uw persoonlijke situatie, de grootte van de woning, de gewenste werkzaamheden en de hoeveelheid inboedel. Na aanvaarding van de offerte zal de woningontruiming en/of ontsmetting beginnen.

Jarenlange ervaring

Professioneel ontruimen
Wij hebben door onze werkzaamheden voor gemeenten, bouwverenigingen, GG&GD, hulpverlenende instanties en particulieren inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van woningontruiming. Net zoals bij ongediertebestrijding gaan we discreet en professioneel te werk. Alle bestrijdingen en behandelingen worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van Kennis- en Adviescentrum Dierplagen (K.A.D).

Dus bevindt u zich in een situatie waar woningontruiming wenselijk is? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Neem contact op

Wij zorgen ervoor dat uw ongedierteplaag verleden tijd wordt!

Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen:

Bel: 035 - 685 82 98

Terminator Ongediertebestrijders V.O.F.