Woningontruiming en ontsmetting

d

Diverse bestrijdingen

wtfdivi014-url3

Ongedierte krijgt geen kans

Professionele werkwijze

Home » Woningontruiming

Het ontruimen en ontsmetten van uw woning

Woningontruiming
Wij kunnen uw gehele woning of pand op een professionele en discrete manier ontruimen, ontsmetten en schoon opleveren. De inboedel van het pand kan in geval van woningontruiming naar eigen wens geheel of gedeeltelijk worden verwijderd. De woning kan desgewenst bezemschoon of geheel schoon opgeleverd worden.

Persoonlijke offerte
Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u telefonisch of per fax contact met ons opnemen. De offerte wordt gebaseerd op uw persoonlijke situatie, de grootte van de woning, de gewenste werkzaamheden en de hoeveelheid inboedel. Na aanvaarding van de offerte zal de woningontruiming en/of ontsmetting beginnen.

Jarenlange ervaring

Professioneel ontruimen
Wij hebben door onze werkzaamheden voor gemeenten, bouwverenigingen, GG&GD, hulpverlenende instanties en particulieren inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van woningontruiming. Net zoals bij ongediertebestrijding gaan we discreet en professioneel te werk. Alle bestrijdingen en behandelingen worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van Kennis- en Adviescentrum Dierplagen (K.A.D).

Dus bevindt u zich in een situatie waar woningontruiming wenselijk is? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Neem contact op

Wij zorgen ervoor dat uw ongedierteplaag verleden tijd wordt!

Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen:

Bel: 035 - 685 82 98

Woningontruiming in Almere

Bevindt u uzelf in een situatie waarbij woningontruiming in bijvoorbeeld Almere of Blaricum noodzaak is? Terminator ongediertebestrijders uit Hilversum voert uw woningontruiming uit, op basis van jarenlange kennis en ervaring. Bespaar tijd, moeite en energie en word van A tot Z ontzorgd. Geïnteresseerd? Neem contact op en ontvang een vrijblijvende én persoonlijke offerte voor uw woningontruiming.

Wat kunt u verwachten van woningontruiming in Blaricum of Almere?

Niet alleen wordt uw woning of pand op een professionele manier ontruimd. Wij leveren deze namelijk ook schoon op én ontsmetten de gehele ruimte. Is er inboedel die gedeeltelijk of volledig mag worden verwijderd? Dan nemen wij ook deze taak graag op ons en, indien gewenst, leveren wij uw woning of pand bezemschoon of geheel schoon op. Wij werken te allen tijde volgens de richtlijnen van de stichting vakopleiding ongediertebestrijding (S.V.O.).

Ontvang een offerte voor uw ontruiming

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander dat iedere woningontruiming in Hilversum, Almere en Blaricum weer anders is. Van grote tot aan kleine woningen; op basis van een persoonlijke offerte weet u precies hoe we met uw woningontruiming aan de slag gaan. We stellen een offerte op, op basis van onder andere uw persoonlijke situatie, de gewenste werkzaamheden, de hoeveelheid inboedel en de grootte van de woning. U kunt ook een offerte aanvragen onze andere werkzaamheden op het gebied van ongediertebestrijding. Denkt u hierbij aan het verwijderen van wespennesten en bestrijden van kakkerlakken.

Wanneer komen wij bij u langs?

Is het tijd om uw woningontruiming in Almere of Blaricum te realiseren? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op en laat uw persoonlijke offerte opstellen. U bereikt ons door te bellen naar 035-6858298.