Bestrijden van uw ongedierte

d

Diverse bestrijdingen

wtfdivi014-url3

Ongedierte krijgt geen kans

Professionele werkwijze

Home » Bestrijding

Ongedierte achterhalen door determinatie

Determinatie
In het geval van hinder door ongedierte dienen er op vakkundige wijze maatregelen getroffen te worden. Ten eerste dient het soort ongedierte achterhaald te worden. Weten met welk ongedierte u te maken heeft is belangrijk voor de wering en/of bestrijding en dient in geval van twijfel door een deskundige bepaald te worden.

Gratis monster versturen
Heeft u last van ongedierte in uw pand maar weet u niet welk of twijfelt u daarover? Stuur dan geheel gratis een aantal onbeschadigde exemplaren op! Wij analyseren dit monster en geven u de uitslag en advies over hoe u het ongedierte het meest effectief kunt laten bestrijden.

Hoe kunt u uw monster opsturen?

1) Stop meerdere onbeschadigde exemplaren in een leeg en schoon (lucifer)doosje of een kokertje dat goed is afgeplakt. Plak hierbij niet de exemplaren zelf af met plakband. Stuur in het geval van motten het liefst ook larven mee.
2) Vermeld uw persoonlijke gegevens en enkele bijzondere kenmerken van het ongedierte, zoals de plaats waar het ongedierte is gevonden en het aantal dat u ziet.
3) Vervolgens kunt u het monster versturen in een pakketje dat door de brievenbus past. Bij voorkeur niet in lichtgewicht enveloppen, omdat deze snel scheuren. U kunt het monster ook bij ons langsbrengen.
4) Na determinatie nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Ongediertebestrijding voor bedrijven

Wij verlenen onze diensten zowel aan particulieren als bedrijven. De omstandigheden en activiteiten van uw bedrijf kunnen voor incidentele of structurele overlast zorgen.  Kies in dat geval een geschikte contractvorm om ongemak zoveel mogelijk te voorkomen en kosten te besparen.

Eenmalige bestrijding

U heeft incidenteel last van plaagdieren of ongedierte of u wilt dat houtworm en muizen eenmalig effectief worden bestreden? U krijgt in dat geval na determinatie of voorinspectie van het ongedierte een offerte op maat die is gemaakt naar aanleiding van uw persoonlijk plan van aanpak. Deze offerte wordt mede bepaald door de activiteiten en grootte van uw bedrijf evenals het soort ongedierte en de omvang van de plaag.

Jaarcontract

Wanneer u structureel overlast heeft van plaagdieren of ongedierte kan dit wellicht komen door de aard of activiteiten van uw bedrijf. In dat geval worden een aantal keren per jaar preventieve controles en bestrijdingen gehouden. Deze controles zijn er op basis van tweemaandelijkse-, kwartaal- en halfjaarlijkse bezoeken. Mocht er sprake zijn van nieuwe overlast of ongedierte dan bent u ervan verzekerd dat deze in een vroeg stadium wordt opgemerkt en bestreden.Tijdens de bestrijding zal een controlelijst bijgehouden worden, die op uw bedrijf aanwezig blijft, zodat u altijd kunt controleren of wij geweest zijn.

Neem contact op

Wij zorgen ervoor dat uw ongedierteplaag verleden tijd wordt!

Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen:

Bel: 035 - 685 82 98

Woningontruiming in Almere

Bevindt u uzelf in een situatie waarbij woningontruiming in bijvoorbeeld Almere of Blaricum noodzaak is? Terminator ongediertebestrijders uit Hilversum voert uw woningontruiming uit, op basis van jarenlange kennis en ervaring. Bespaar tijd, moeite en energie en word van A tot Z ontzorgd. Geïnteresseerd? Neem contact op en ontvang een vrijblijvende én persoonlijke offerte voor uw woningontruiming.

Wat kunt u verwachten van woningontruiming in Blaricum of Almere?

Niet alleen wordt uw woning of pand op een professionele manier ontruimd. Wij leveren deze namelijk ook schoon op én ontsmetten de gehele ruimte. Is er inboedel die gedeeltelijk of volledig mag worden verwijderd? Dan nemen wij ook deze taak graag op ons en, indien gewenst, leveren wij uw woning of pand bezemschoon of geheel schoon op. Wij werken te allen tijde volgens de richtlijnen van de stichting vakopleiding ongediertebestrijding (S.V.O.).

Ontvang een offerte voor uw ontruiming

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander dat iedere woningontruiming in Hilversum, Almere en Blaricum weer anders is. Van grote tot aan kleine woningen; op basis van een persoonlijke offerte weet u precies hoe we met uw woningontruiming aan de slag gaan. We stellen een offerte op, op basis van onder andere uw persoonlijke situatie, de gewenste werkzaamheden, de hoeveelheid inboedel en de grootte van de woning. U kunt ook een offerte aanvragen onze andere werkzaamheden op het gebied van ongediertebestrijding. Denkt u hierbij aan het verwijderen van wespennesten en bestrijden van kakkerlakken.

Wanneer komen wij bij u langs?

Is het tijd om uw woningontruiming in Almere of Blaricum te realiseren? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op en laat uw persoonlijke offerte opstellen. U bereikt ons door te bellen naar 035-6858298.