Bestrijden van uw ongedierte

d

Diverse bestrijdingen

wtfdivi014-url3

Ongedierte krijgt geen kans

Professionele werkwijze

[wpseo_breadcrumb]

Bestrijding van boktor

De bestrijding van de boktor is een van de specialisaties die het team van Terminator ongediertebestrijders uit Hilversum graag voor u uitvoert. Maar naast dat wij ongedierte voor u bestrijden, denken wij ook aan het milieu. We werken met middelen waarbij het milieu zoveel mogelijk wordt ontzien én u bent ervan verzekerd dat uw overlast op een professionele wijze wordt bestreden.

Voorkom schade aan het hout en kies voor bestrijding van de boktor

Van grenen tot aan vuren en van eikenhout tot aan droog hout. De boktor komt in veel houtsoorten voor. Zonde; want een prachtige houten constructie raakt hierdoor beschadigd. Door tijdig het team van Terminator ongediertebestrijders in te schakelen, voorkomt u deze beschadigingen. U bent verzekerd van een effectieve bestrijding die écht werkt.

Bestrijding van boktor binnen 24 uur

Bent u al bekend met onze snelle service? Nadat wij een inspectie op uw hout hebben uitgevoerd, staat er binnen 24 uur een specialist uit Hilversum voor de deur voor de bestrijding van boktor. Want als geen ander begrijpen we dat u zo snel mogelijk (verdere) schade aan uw houtconstructie wilt voorkomen.

Laat uw hout in leven en kies voor Terminator ongediertebestrijders

Geïnteresseerd in onze dienstverlening op het gebied van bestrijding van de boktor of wilt u een wespennest laten verwijderen? Wacht niet langer en laat uw hout leven. U neemt contact met ons op door te bellen naar 035-6858298.

Neem contact op

Wij zorgen ervoor dat uw ongedierteplaag verleden tijd wordt!

Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen:

Bel: 035 - 685 82 98