Bestrijding van de boktor

d

Diverse bestrijdingen

wtfdivi014-url3

Ongedierte krijgt geen kans

Professionele werkwijze

De bestrijding van de boktor is een van de werkzaamheden die het team van Terminator ongediertebestrijders uit Hilversum graag voor u uitvoert. Bij het bestrijden van ongedierte denken wij ook aan het milieu. We werken met middelen waarbij het milieu zoveel mogelijk wordt ontzien en u bent ervan verzekerd dat uw overlast op een professionele wijze wordt bestreden.

Voorkom schade aan het hout en kies voor de bestrijding van de boktor

Van grenen tot aan vuren en van eikenhout tot aan droog hout; de boktor komt in veel houtsoorten voor. Dat is zonde, want een prachtige houten constructie raakt hierdoor snel beschadigd. Door het team van Terminator ongediertebestrijders tijdig in te schakelen, voorkomt u deze aantasting. U bent verzekerd van een effectieve ongediertebestrijding die écht werkt.

Bestrijding van de boktor binnen 24 uur

Bent u al bekend met onze snelle service? Nadat wij een inspectie van uw hout hebben uitgevoerd, staat er binnen 24 uur een specialist voor de deur voor de bestrijding van de boktor. Want als geen ander begrijpen we dat u zo snel mogelijk (verdere) schade aan uw houtconstructie wilt voorkomen.

Kies voor onze ervaren ongediertebestrijders

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening op het gebied van bestrijding van de boktor of wilt u ons inschakelen bij ander ongedierte, bijvoorbeeld om een wespennest te laten verwijderen? Wacht niet langer en neem contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via 035-6858298.

 

 

Neem contact op

Wij zorgen ervoor dat uw ongedierteplaag verleden tijd wordt!

Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen:

Bel: 035 - 685 82 98

Terminator Ongediertebestrijders V.O.F.