Bestrijden van uw ongedierte

d

Diverse bestrijdingen

wtfdivi014-url3

Ongedierte krijgt geen kans

Professionele werkwijze

Wespennest verwijderen Utrecht

Een wespennest verwijderen in Utrecht laat u doen door een gespecialiseerd bedrijf zoals Terminator ongediertebestrijders.  Voor iedere manier van overlast bieden wij een gepaste bestrijding aan. Wij stellen samen met u een persoonlijk plan van aanpak op, zodat u zeker weet dat deze aanpak écht werkt.

Een wespennest verwijderen in Utrecht door een eenmalige bestrijding of jaarcontract

Wespenplagen komen geregeld voor in Nederland. Ervaart u deze manier van overlast? Dan is de kans groot dat er een wespennest aanwezig is in uw woning of bedrijfspand. Het is begrijpelijk dat u dit zo snel mogelijk wilt verhelpen, én dan overlast in de toekomst niet meer voorkomt. Wij kunnen uw wespennest in Utrecht op de volgende manieren verwijderen:

  • Eenmalige bestrijding: Zodra er sprake is van incidenteel overlast van wespen is een eenmalige bestrijding aan te bevelen. Een bestrijding die plaatsvindt op basis van en een persoonlijk plan van aanpak en nadat een determinatie of voorinspectie plaats heeft gevonden.
  • Jaarcontract: Is er structureel overlast van een wespennest bij uw pand in Utrecht en wilt u deze voorgoed laten verwijderen? In dat geval stellen wij graag voor u een jaarcontract op. Door middel van dit contract wordt een aantal keer per jaar preventief onderhoud gepleegd en bestrijdingen uitgevoerd. Kiest u voor een tweemaandelijks-, kwartaal-, of halfjaarlijks bezoek?

Interesse? Bel voor meer informatie of vraag een offerte op!

Wilt u graag uw wespennest door ons laten verwijderen in Utrecht? Neem in dat geval contact op door te bellen naar 035-6858298. Wij geven u graag meer informatie over onze bestrijdingsmethodes en bieden u een offerte op maat aan.

 

 

Neem contact op

Wij zorgen ervoor dat uw ongedierteplaag verleden tijd wordt!

Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen:

Bel: 035 - 685 82 98