Bestrijden van uw ongedierte

d

Diverse bestrijdingen

wtfdivi014-url3

Ongedierte krijgt geen kans

Professionele werkwijze

Bestrijding

Ongedierte achterhalen door determinatie

Determinatie
In het geval van hinder door ongedierte dienen er op vakkundige wijze maatregelen getroffen te worden. Ten eerste dient het soort ongedierte achterhaald te worden. Weten met welk ongedierte u te maken heeft is belangrijk voor de wering en/of bestrijding en dient in geval van twijfel door een deskundige bepaald te worden.

Monster versturen ( of opsturen ) of aanleveren
Heeft u last van ongedierte in uw pand maar weet u niet welk of twijfelt u daarover? Stuurt u een aantal onbeschadigde exemplaren op! Wij analyseren / determineren dit monster gratis en geven u de uitslag en advies over u het ongedierte het meest effectief kan worden bestreden. U kunt ook kiezen om de exemplaren zelf te brengen. Determinatie wordt zo snel mogelijk gedaan.

Hoe kunt u uw monster opsturen?

  1. Stop meerdere onbeschadigde exemplaren in een leeg en schoon (lucifer)doosje of een kokertje dat goed is afgeplakt. Plak hierbij niet de exemplaren zelf af met plakband. Stuur in het geval van motten het liefst ook larven mee.
  2. Vermeld uw persoonlijke gegevens en enkele bijzondere kenmerken van het ongedierte, zoals de plaats waar het ongedierte is gevonden en het aantal dat u ziet.
  3. Vervolgens kunt u het monster versturen in een pakketje dat door de brievenbus past. Bij voorkeur niet in lichtgewicht enveloppen, omdat deze snel scheuren. U kunt het monster ook bij ons langsbrengen.
  4. Na determinatie nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
  5. Indien het ongedierte voor verdere determinatie opgestuurd moet worden naar KAD is dit niet kosteloos.

U hoort eerst welk tarief het KAD voor dat jaar berekent. (of rekent)

Wij zorgen ervoor dat uw ongedierteplaag verleden tijd wordt!

Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen:

Bel: 035 - 685 82 98

Ongediertebestrijding voor bedrijven

Wij verlenen onze diensten zowel aan particulieren als bedrijven. De omstandigheden en activiteiten van uw bedrijf kunnen voor incidentele of structurele overlast zorgen.  Kies in dat geval een geschikte contractvorm om ongemak zoveel mogelijk te voorkomen en kosten te besparen.

Eenmalige bestrijding

U heeft incidenteel last van plaagdieren of ongedierte of u wilt dat houtworm en muizen eenmalig effectief worden bestreden? U krijgt in dat geval na determinatie of voorinspectie van het ongedierte een offerte op maat die is gemaakt naar aanleiding van uw persoonlijk plan van aanpak. Deze offerte wordt mede bepaald door de activiteiten en grootte van uw bedrijf evenals het soort ongedierte en de omvang van de plaag. Voor particulieren is niet altijd een offerte noodzakelijk maar kan bestrijding op maat mondeling overeengekomen worden.

Jaarcontract

Wanneer u structureel overlast heeft van plaagdieren of ongedierte kan dit wellicht komen door de aard of activiteiten van uw bedrijf. In dat geval worden een aantal keren per jaar preventieve controles en bestrijdingen gehouden. Deze controles zijn er op basis van tweemaandelijkse-, kwartaal- en halfjaarlijkse bezoeken. Mocht er sprake zijn van nieuwe overlast of ongedierte dan bent u ervan verzekerd dat deze in een vroeg stadium wordt opgemerkt en bestreden.Tijdens de bestrijding zal een controlelijst bijgehouden worden, die op uw bedrijf aanwezig blijft, zodat u altijd kunt controleren of wij geweest zijn.